Силата на кварца

UniPro е производител на сухи смеси с кварцов пясък и други строителни материали с топ качество.

Дейност на компанията | UniPro

Дейност на компанията

UniPro започва работа на българския пазар през 2021 г. като стартира дейност с придобиването на вече функциониращ завод за производство на сухи строителни смеси в град Бургас. На производствената ни площ се произвеждат различни висококачествени сухи строителни смеси на базата на кварцов пясък – лепила за плочки, лепилно-шпакловъчни смеси за топлоизолация, шпакловки, подови замазки.

Производствена база

В завода функционира трошачно-пресевна инсталация, която позволява влаганият в смесите пясък да бъде с оптимална зърнометрия, както и добива на висококачествено кварцово брашно, което намира широка употреба в различни отрасли на индустрията. Тази линия позволява постигане на високо качество при производството на сухи строителни смеси и конкурентни цени на продуктите.

400+

тона месечно производство на
кварцов пясък

Дейност на компанията | UniPro

Екипната работа е ключът към успеха

Младият и амбициозен екип от професионалисти работи с отдаденост за постигане на отлични резултати, обогатяване на продуктовата гама, бързото развитие и разширяването на търговската дейност на UniPro, както и пазарите, на които оперираме. Ние не само предлагаме решения за бизнеса, а ценим всеки един клиент и изслушваме неговите нужди, за да предложим най-добрите решения.

Екипна работа | UniPro

Мисия

Мисията на UniPro е да представи на своите партньори и клиенти първокласни строителни продукти, които се отличават с прецизно подбрани компоненти и безупречно качество.

Ценности

Стремим се да изграждаме силни взаимоотношения с нашите клиенти и пълното им удовлетворение е наш основен приоритет. Надеждността и доверието са в основата на всяко партньорство и вярваме, че успехът се гради именно върху тези ценности.

Цели

Стремим се да предложим на клиентите ни широка гама от продукти и да не спираме да обогатяваме нашето портфолиото, като същевременно изграждаме устойчиви партньорства, които са основани на професионализъм, взаимно доверие и уважение.