Финишна циментова шпакловка UniKit PK110 | UniPro

За какво още можете да използвате финишната циментова шпакловка UniKit PK110?

Шпакловката е финишното покритие преди боядисване или полагане на тапети. Първата крачка към Вашия безупречен интериор. Тя служи за изглаждане на пукнатини и неравности, като трябва да й отделим необходимото внимание, ако искаме да се радваме на повърхности обработени с вкус и притежаващи необходимата здравина.

Характеристики на финишната циментова шпакловка

Крайният резултат е от особена важност, но също така не бива да подценяваме, че продукта трябва да бъде лесен за работа и да има достатъчно отворено време, също както Финишна циментова шпакловка UniKit PK110. Притежаваща мека и нежна структура, което прави работата с нея удоволствие. СИЛАТА НА КВАРЦА! И тук, както и при останалите ни продукти залагаме на висококачествен кварцов пясък в най-подходящата зърнометрия.

Развихри своето въобръжение…

Освен за фино и гладко шпакловане на вътрешни, външни стени и тавани, можете да използвате UniKit PK110 и за ефектни финишни покрития. За целта е необходимо използването на гъба, инструменти тип “трева” или четка. Имате възможност да придадете и често използвания напоследък “industrial” стил. Разгледайте примерните ефекти, направени от наш редовен клиент.

Предизвикваме те!

Ако искаш да споделиш с нас опита си и финалния резултат от употребата на Финишна циментова шпакловка UniKit PK110, можеш да го направиш на нашата Facebook страница.