Серията UniTherm за лепене и шпакловане на каменна вата

Продукти от серията UniTherm за лепене и шпакловане на каменна вата

Каменната вата е известна с изключителните си топлоизолационни и звукоизолационни свойства, което я прави предпочитан избор за изолация на жилищни и обществени сгради. Правилното нанасяне на лепило-шпакловъчната смес и последващото закрепване, могат да бъдат истинско предизвикателство. Точно тук на помощ идват нашите познати топ продукти за топлоизолация от серията UniTherm.

Какви предимства имат лепило-шпакловъчните смеси при лепене на каменна вата?

Лепило-шпакловъчните смеси играят съществена роля, когато става въпрос за монтаж на изолация от каменна вата. Техните изключителни адхезивни свойства осигуряват здрава връзка между изолацията и различните повърхности. Това гарантира, че каменната вата остава здраво на място, премахвайки промеждутъчни пространства и намалявайки топлинния или звуков пренос. Освен това, еластичността на тези лепилни смеси позволява на каменната вата да се разширява и свива при естествените климатични процеси, осигурявайки по-голяма устойчивост и предотвратявайки евентуални пукнатини или протичания.

Продуктите UniTherm PT310 и UniTherm PT320 за лепене и шпакловане на каменна вата.

С най-голямо удоволствие се обръщаме към вас… нашите партньори, клиенти и приятели с новината, че двата ни продукта лепило-шпакловка за топлоизолация UniTherm PT310 (сива) и UniTherm PT320 (бяла), успешно покриха изпитанията и тестовете за лепене и шпакловане на каменна вата. Предстои обновяване на текстовото съдържание на опаковките, както и добавяне на новия протокол от успешните изпитания.

 

Цените и условията остават същите към вас!

 

С пожелания за успешни продажби… и не забравяйте, че високото качество на продуктовата ни гама се крие в СИЛАТА НА КВАРЦА!