Лепила UniTherm PT330 и UniCont S1

Пролетта пристига, а с нея и новите ни продукти!

Допълваме асортимента на UniPro в гамата лепила за плочки и продукти за топлоизолация с още два нови продукта. От началото на месец март вече можете да закупите и новите ни смеси – Лепило за топлоизолация UniTherm PT330, както и Лепило за плочки UniCont C2TE S1 SUPER FLEXO. Циментови смеси с перфектно дозирани компоненти и напълно нови формули, обогатени с фибри за перфектни резултати.

С какво се характеризира продукта UniTherm PT330?

UniTherm PT330 е лепило за топлоизолация, предназначено както за интериорна, така и за екстериорна употреба. Продуктът представлява суха лепилна смес на циментова основа, към която са добавени характерният за продуктите на UniPro кварцов пясък и пълнители. Намира широко приложение при залепване на топлоизолационни плоскости от експандиран (EPS) и екструдиран (XPS) полистирен при топлинно изолиране на сгради.

С какво се характеризира продукта UniCont C2TE S1 SUPER FLEXO?

UniCont C2TE S1 SUPER FLEXO е първокласно високоеластично лепило за плочки. Лепилото е високоякостно и е предназначено за полагане на керамични плочки, фаянс, керамика, облицовъчен камък, мрамор и други естествени камъни. Това циментово високоеластично прахообразно лепило с клас C2TE S1 се отличава с много високи якостни показатели, както и изключително висока устойчивост на влага и студ.

Къде можете да откриете нашите продукти?

Продуктите вече са на склад при партньорите ни и ви очакват. За повече информация относно търговските обекти, можете да посетите партньорската ни стрaница.

 

Скоро очаквайте и най-новите ни предложения – Финишна циментова шпакловка UniKit PK110 бяла, както и Циментови шпакловки UniKit PK140 сива и PK150 бяла.