“Уникалпроект” ООД с ISO сертификат за производство на сухи строителни смеси

“Уникалпроект” ООД с ISO сертификат за производство на сухи строителни смеси

На 28 септември 2023 г. – Фирма “Уникалпроект” ООД с гордост обяви успешната си сертификация по стандарта БДС EN ISO 9001:2015 за производство на сухи строителни смеси. Този успех потвърждава ангажимента на компанията към високите стандарти на качество и отличната продукция, която предоставя на своите клиенти.

 

Сертификатът е резултат от положените усилия на целия екип на UniPro в производството на сухи строителни смеси. Този международно признат стандарт потвърждава, че компанията изпълнява всички изисквания за качество в управлението си и в производствения процес.

 

“Сертификацията по БДС EN ISO 9001:2015 е голямо постижение за нас,” каза Алекси Алексиев, ръководител производство. “Това е резултат от нашите усилия да предоставим продукти с най-високо качество. Ще продължим да работим усилено, за да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти и да бъдем едни от водещите лидери в индустрията.”

 

Това е още едно доказателство, че UniPro е надежден партньор за всички, които търсят висококачествени сухи строителни смеси. Компанията е горда да сподели този успех със своите клиенти и партньори и с нетърпение очаква бъдещи предизвикателства и възможности.

 

За повече информация относно предлаганите продукти, можете да посетите нашата страница и да разгледате продуктовата гама.