UniPro с престижна номинация в конкурса "Сайт на годината 2022"

UniPro с престижна номинация в конкурса “Сайт на годината 2022”

Скъпи приятели, нашият уебсайт UniPro – Силата на кварца участва в престижния конкурс за уеб разработки “Сайт на годината 2022” в категория продуктов сайт. Конкурсът е насочен към собствениците и създателите на сайтове и представя стойностни проекти, целящи да покажат високия стандарт на уеб в България.

Малко факти за самия конкурс:

 • 5-то издание
 • 15 категории
 • 140 участника
 • 46-членно жури
 • 6316 гласували

Оценяването на журито премина през два етапа. В етап 1 – класирането става по обща оценка, където се номинират топ 5 проекта от всички участвали в дадена категория. Етап 2 – с класиране на номинираните се определя съответния победител. С гордост ви съобщаваме, че нашият уебсайт беше класиран на четвърто място сред номинираните в категория Продуктов сайт.

С какво сайтът на UniPro беше отличен… част от коментарите на журито

 • Ясна бизнес и маркетинг цел, както и добавена стойност за потребителя;
 • Качествено потребителско изживяване благодарение на комбинация от технологии и добри практики;
 • Продуктовите страници са добре структурирани и лесни за намиране на релевантната информация;
 • Съдържа в себе си елемент на иновативност. Уникалност на визуалните материали и мултимедията;
 • Много добре подреден сайт, с внимание към детайла, без претупване. Добро впечатление прави и страницата “За нас”, в която има много и добре поднесена информация;
 • Добре подреден и естетически издържан сайт, приятна цветова палитра, отлична йерархия в типографията, интересна раздвижена композиция на съдържанието, ясна информационна архитектура.

Каква информация може да намерите в нашия сайт?

В страницата За нас, потребителите могат да се запознаят с дейността на компанията ни, да прочетат за производствената база, като например използваната инсталация при производството на кварцов пясък. Продуктовата ни гама е разделена в отделни категории: Лепила за плочки, Продукти за топлоизолация, Шпакловки, Подови замазки и Кварцов пясък. В близко време очаквайте разширяване на нашето продуктово портфолио с разнообразие от продукти и различни видове строителни решения.

 

Страница Партньорска мрежа предоставя на потребителите възможността да открият най-близкия до тях търговски обект, от където биха могли да закупят желания продукт. Тук ще откриете подробна информация за фирмите, предлагащи нашите продукти, техните адреси по населено място и контакти. В секцията Новини, може да се прочете за отделните продукти, влаганите в тях компоненти, както и актуални промоции представени от нашите партньори.

 

Целият екип на фирма “Уникалпроект” ООД изказва своите благодарности на хората участвали в реализирането на този проект.

 

И не забравяйте, че високото качество на продуктовата ни гама се крие в СИЛАТА НА КВАРЦА!