UniFlo PV400 Циментова замазка | UniPro

UniFlo PV400

Циментова замазка

  • За външно и вътрешно приложение
  • За полагане на подови и изравнителни замазки
  • При полагането на подови плочи и бетонни павета
  • Осигурява минимална свиваемост и висока товароносимост
Опаковка  Дебелина на слой  Разходна норма  Откъде да купите
25 кг 10-80 мм 20 кг/м2

 

Описание на продукта

Циментовата подова замазка UniFlo PV400 намира употреба при направата на подове с вградено отопление, при полагането на подови плочи и бетонни павета. Подходяща е и за външно приложение като подложен слой при тераси или балконни пространства. Сместа предпазва повърхностите от напукване и има добре развита водоустойчивост, която помага за успешна употреба за мокри помещения. Съставът на замазката включва характерния за продуктите на UniPro кварцов пясък, което запазва минималната ѝ свиваемост, но също гарантира за висока товароносимост.

Упътване за работа

Основата трябва да бъде здрава, суха, неронеща се без замърсявания от масла и прах. При прясно излята бетонна плоча да се грундира предварително с грунд. Необходимата работна консистенция се получава при постепенно прибавяне на сухата смес към чиста вода с интензивно разбъркване с профилна бъркалка до получаване на хомогенна смес. Количеството вода за една торба е 2,5 – 3,5 л.

Готовият разтвор се изтегля с мастар, като се следи за правилната нивелация на замазката. Пълната якост на продукта е след 20 дена. Може да се преминава върху замазката след около 3 дена в зависимост от температурата и влажността на въздуха. Да се полага при температура между +5°С и +25°С. Да се пази от силно слънчево греене, силен вятър, дъжд и замръзване 48 часа след полагане.

Технически данни

Състав Смес от цимент беден на хром и безопасни добавки
Съотношение на смесване Суха смес 1 торба (25 кг):вода 2,5 – 3,5 л
Температура на работа От +5°C до +25°C
Пълна якост След 20 дена

Документация

Декларация за експлоатационни показатели

Изтегли файла pdf, 363.3 KB

Информационен лист за безопасност

Изтегли файлаpdf, 1898 KB

Техническа карта

Изтегли файлаpdf, 403.1 KB